DutchEnglish

Verzend informatie

Na ontvangst van je bestelling zorgen we er voor dat deze z.s.m. naar het door jou opgegeven adres verstuurd wordt. Tenzij je natuurlijk je bestelling wilt ophalen, of een specifieke bezorgdatum hebt ingevuld (in de winkelwagen) tijdens het bestellen. En als je op werkdagen vóór 12:00 uur besteld, gaat het dezelfde dag op de post!    Wohoo...!!!

ZOMER: Bonbons, truffels en andere chocolade, wordt alleen verstuurd als de temperatuur onder de 22°C blijft.

Bonbons- & truffels smaken die tijdelijk niet voorradig zijn, zullen vervangen worden voor vergelijkbare producten/smaken uit ons assortiment. 

Verzendkosten Nederland*

Vanaf €4,95
(incl. Track&Trace)

PostNL - Brievenbuspakket
Uw bestelling binnen Nederland die door de brievenbus past zal verstuurd worden als PostNL brievenbuspakje**. Heel handig, want dan hoeft jij (of de ontvanger) dus niet thuis te zijn om de chocolade in ontvangst te nemen, omdat die gewoon in of door de brievenbus valt. De kosten voor verzending bedragen € 4,95 per bezorgadres binnen Nederland. Bestel je meerdere chocolades voor verschillende adressen, dan betaal je per adres € 4,95 voor afhandeling & verzending. Bestel je meerdere chocolades voor naar 1 adres dan zal je bestelling (indien hij te groot wordt voor de brievenbus) verstuurd worden als pakket. 

 

DHL - Pakketpost: €6,75
(incl. Trace & Trace)

Wij versturen voor u uw pakket binnen Nederland, al vanaf €6,75. Uw pakket van maximaal 20 kg (óf 80x50x35cm) zal verstuurd worden met de DHL bezorgdienst. 

Verzendkosten Internationaal

Vanaf €12.00
(incl. Track & Trace)

Uw internationale bestelling zal verstuurd worden met DHL-ParcelPost international. We versturen al vanaf €12.00 naar het buitenland. We verdelen onze verzending in 3 zones:

Zone 1: West Europa (vanaf €12.00) 
Zone 2: Rest van Europa (vanaf €18.00)
Zone 3: Wereldwijd (vanaf €26.00)

Bekijk alle onze verzendkosten per land via onderstaande link.
Verzendkosten internationaal

* Tijdens de drukkere periode (zoals valentijn, pasen  en de feestdagen) kan het zijn dat het versturen van uw pakket iets langer duurt dan gebruikelijk. We vragen voor uw begrip en doen er alles aan om uw bestelling z.s.m. bij u bezorgd te hebben.

Retourneren

Uit hygienische en voedselveiligheidsoverwegingen kunt u geen voedingsproducten terugsturen. Indien een product onverhoopt beschadigd of niet met de gewenste kwaliteit is toegekomen neem a.u.b. contact met ons op via email: info@vanvelzes.com

Taart bezorging

Taarten versturen we nooit, die bezorgen we alleen in Amsterdam. 

**PostNL bezorgt in 95% van de gevallen de volgende werkdag. Het is echter dus mogelijk dat de door jou bestelde chocolade er langer over doet om jouw brievenbus (of de brievenbus van de ontvanger) te vinden. Hier hebben wij, hoe graag we het ook zouden willen, helaas geen invloed op, sorry! Het is verstandig indien het bezorg moment cruciaal is, hier rekening mee te houden bij het kiezen van jouw verzenddatum.