Over ons 2

Het is feest want Van Velze's bestaat dit jaar 10 jaar!

"Chocoladecadeautjes voor een ander of jezelf"

Bij Van Velze's kom je voor chocolade cadeautjes en relatiegeschenken. Want de chocolade van Van Velze's is niet de eerste de beste. Robbert van Velze en zijn vrouw Deborah werken alleen met de allerbeste cacao. 

"eigen recepten zonder boter of suiker "

Wat Robbert maakt met deze chocolade is een feestje op zich. Van gevulde chocolade harten tot heerlijke bonbon en truffels zoals de 'double chocolate' voor de echte 'chocoholic'. Je kunt ze apart kopen of een pakketje laten samenstellen voor een speciale gelegenheid. Daarnaast hebben ze ook taart en gebak. Alles vers gemaakt zonder conserveringsmiddelen.

"Relatiegeschenken speciaal op maat"

Bedrijven bestellen hier relatiegeschenken, zoals doosjes bonbons en truffels. Om uit te delen, maar je kunt ze ook over de hele wereld laten versturen.  Bestellen kan in de winkel of via deze webshop. (meer info relatiegeschenken)

Van Velze's Chocolade Amsterdam   
eigenaren: Robbert van Velze en Deborah van Velze

3x verschillen die Van Velze's chocolade, uniek en extra lekker maakt:

  1. Persoonlijke service
  2. Cacaobonen met meer smaak en aroma
  3. Geen boter en suiker toegevoegd

1. Persoonlijke service
Bij Van Velze's werken ze altijd vanuit het oog van de klant. Wanneer de klant tevreden is zijn zij dat ook. Je zult merken dat Robbert en Deborah altijd mee denken met wat voor u het belangrijkste is, en ze gaan graag "the extra mile".

2. Cacaobonen met meer smaak en aroma
Robbert is altijd opzoek naar de beste chocolades gemaakt van de beste cacaobonen. Hij selecteert uit 'Criollo en trinitario cacao' de beste chocolade voor zijn product. En blijft daarbij continue verbeteren, waar mogelijk. 

Inmiddels werken ze met chocolade uit: Costa Rica, Peru en Vietnam, geselecteerd op cacaoboon, duurzaamheid, fairtrade en transparantie.

3. Geen boter en suiker toegevoegd
Omdat smaak en kwaliteit het meest belangrijk is, wordt er geen boter of suiker toe aan de bonbons en truffels. Hierdoor blijft de echte chocolade smaak behouden en geniet u langer.