Chocolade voor Secretaressedag

Met Van Velze's handgemaakte kwaliteit chocolade laat u zien/voelen en proeven dat u net dat beetje extra voor uw secretaresse gedaan heeft. En laat u zien dat u hun werk extra waardeert!Chocolade Secretaressedag, bonbons voor secretaresses. Chocolade truffels Bonbons Amsterdam

"Van kwaliteit chocolade geniet je langer!"

Over iets minder dan 2 weken is het Secretaressedag. Op donderdag 19 April '18 worden alle secretaresses in Nederland extra in het zonnetje gezet. Laat zien met extra hoge kwaliteit chocolade dat hun inzet echt gewaardeerd wordt.

Van onze hoge kwaliteit chocolade geniet u langer. U laat zien/voelen en proeven dat u net dat beetje meer voor ze gedaan hebt. En u geeft altijd goed gevoel cadeau (dankzij de chocolade gelukshormonen) waarvan iedereen gelukkiger wordt.

Langer genieten
Voor u cadeau gebruiken wij alleen chocolade welke superier zijn in smaak en aroma. met een cacaogehalte vanaf 65% tot 80% cacao (pure chocolade).

Om het Kaf van het koren te scheiden gebruiken wij geen "Forastero" cacao. Dit is het meest voorkomende cacaoras (80% van de wereld cacaoproductie) die weinig aroma heeft en waarvan de smaak vlakker is. In plaats daarvan gebruiken wij alleen duurzaam verbouwde “Criollo”cacao (5% wereld productie) en "Trinitario"cacao (10% wereld productie) welke superieur zijn in smaak en aroma. Dat verschil proef je! 

 

Naast de hoge kwaliteit chocolade zijn er nog 3 punten waarin we voor u het verschil maken. U leest daar alles over op ons relatiegeschenken artikel. Meer weten? Lees verder via deze link

Enthousiast geworden?
Bekijk hier onze Chocolade voor Secretaressedag

Of neem contact met ons via:
Telefoon 020 337125  Email  info@vanvelzes.com. 
Of stuur ons een  bericht via ons Contactformulier


Geef je reactie!

Let op, je reactie moeten worden goedgekeurd voordat het wordt gepost.